Betalingskort

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger

Når vi behandler dine oplysninger, er vi forpligtet til at give dig en række informationer, du kan læse om her. Reglerne herfor fremgår af databeskyttelsesforordningens artikel 13 og 14.

Dataansvarlig:
Mariagerfjord Kommune
Rebild Kommune
Vesthimmerlands Kommune

Formålet med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
Personoplysningerne bruges til at håndtere din tilmelding til et arrangement på HimmerlandsBilletten.
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger fremgår af:
-    Databeskyttelses-forordningens artikel 6, stk. 1, litra e
-    Databeskyttelseslovens § 11, stk. 1

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler almindelige persondata i form af navn, kontaktinformationer og i visse tilfælde også betalingsoplysninger.

Modtagere eller kategorier af modtagere
Vi videregiver ikke dine personoplysninger. Kundernes oplysninger videregives kun til den aktuelle arrangør. Oplysningerne bruges kun i tilfælde af, at det er nødvendigt at kontakte kunden ved f.eks. aflysning.

Opbevaring af dine personoplysninger
HimmerlandsBilletten sletter kundens oplysninger 5 år efter det seneste køb.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Du har ret til at se oplysningerne, til berigtigelse, til sletning, til begrænsning og til indsigelse. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Se kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiver og læs mere om dine rettigheder på https://www.mariagerfjord.dk/Kommunen/Databeskyttelse

 

 

HimmerlandsBilletten - Morbærvej 14, 9500 Hobro - E-mail: info@himmerlandsbilletten.dk - CVR nr. 33647263 - Alle priser er angivet i DKK inkl. moms.
Nordjysk Webdesign ApS
HimmerlandsBilletten - Morbærvej 14, 9500 Hobro - E-mail: info@himmerlandsbilletten.dk - CVR nr. 33647263 - Alle priser er angivet i DKK inkl. moms.
Nordjysk Webdesign ApS